Блог

Огляд пінцетів OKO

Привіт мисливцям за красою🫶🏻

На зв’язку Саковська Анна, майстер бровист, ламімейкер та технолог бренду ОKО. Вже всі бачили нову лінійку пінцетів від OKO? Я часто отримую запитання від майстрів та студентів по ці пінцети, тому зараз розповім вам чим вони відрізняються один від одного та в чому їх унікальність
ОкО - новий український бренд , який розвивається з приголомшливою швидкістю та має за мету створювати продукти, що задовольняють всі потреби майстрів.
Пінцет це та річ, без якої неможливо уявити сучасне життя та роботу бровиста. Він є у кожного майстра. Але на ринку таке велике різноманіття, що дуже складно обрати потрібний та не помилитись у виборі.
Отже, попереду вас чекає розбір 3-х красунчиків. Поїхали ⬇️
3 Види пінцетів для роботи бровіста від українського бренду OkO

Класичний скошений пінцет для брів OKO

Пінцет OKO TW01 - первісток✨ класичний та скошений.

Пінцет має плавний м'який нажим та ідеально сидить в руці. Завдяки скошеним кромкам 45 градусів пінцет добре захоплює та видаляє навіть самі короткі та тонкі волосинки.

За власними спостереженнями помітила, що пінцет в міру гострий та не обламує волоски.

Дуже легкий у використанні: однією рукою потрібно обов’язково натягнути шкіру, а іншою видаляти волоски по росту.

Підійте як для професійних майстрів, так і для домашнього користування.
Унікальні пінцети котрі підходять як для професійних майстрів, так і для домашнього користування

Ультрам'який пінцет OKO Easy Touch

Другий пінцет - OKO Easy Touch – професійний пінцет для тих, хто любить м'якість у роботі. Особливість цього пінцету в тому, що він має дуже м'який нажим та не відчувається в руці. Він настільки комфортний і невагомий, складається навіть враження, що він все робить самостійно. Після нього не залишається відчуття напруги в пальцях.
Пінцет має дуже м'який плавний тиск. Завдяки ручному заточуванню і скошеним заполірованним кромкам 45 градусів пінцет добре захоплює і видаляє навіть найкоротші і тонкі волоски, не обламуючи їх.

Відрізняється від пінцету 01 тим, що має більш м’який хід, трошки меньший розмір та ширину.
Дуже рекомендую його новачкам для постановки руки!
Упаковка пінцетів OkO

Точковий пінцет OKO Ultra Point

Третій - ОКО Ultra Point Пінцет для фінальної корекції брів точковий

Це мій фаворит серед усіх точкових пінцетів.

Кромки пінцета ОКО 03 заточені вручну і вирівняні для максимально щільного змикання пластин, що дозволяє пінцету захоплювати найтонші волоски, не обламуючи їх та не травмуючи клієнта.
Цей пінцет також має зручну форму та м'який натиск, що забезпечує повний контроль та справжню точність у корекції брів, а також комфорт та швидкість у роботі майстра.
Цей малюк створений для доведення роботи до ідеалу: використовуйте його після основної корекції брів скошеним пінцетом ОКО 01 або ОКО 02 Easy Touch для тонких і врослих волосків, а також при проріджуванні та структуруванні брів.
Усі пінцети виготовлені з високоякісної зносостійкої сталі з додаванням дрібки любові😊 Мають ідеальне полірування поверхні, що робить вироби стійкими до щоденної дезінфекції та стерилізації різних видів. Інструменти заточуються вручну і за умови правильного використання довго прослужать🫶🏻
А придбати серію пінцетів можна у каталозі магазину